Budapest Fashion Night 2017-10-09 – Posted in: Blog

BUDAPEST FASHION NIGHT

2017.október 03-a, Várkert Bazár

Első nagy esemény a BE DFFRNT életében.

Nagy izgalommal készülődtem, mert eddig még csak vendégként vettem részt az évek óta megrendezésre kerülő Budapest Fashion Night színpompás rendezvényén. Most, mint résztvevő mutatkozhatott be először a márka, a BE DFFRNT. Ahogyan az lenni szokott csak mi nők tudjuk, ha közeleg egy esemény hirtelen se cipőnk se egy normális ruhánk nincs amit fel tudnánk venni. Persze párjaink, férjeink szerint a szekrény igencsak tele van és temérdek olyan ruha, cipő akad amit ők még nem is láttak . 🙂  No a táskákról nem is beszélve. Én úgy vagyok vele, hogy egy táska sosem elég kicsi vagy nagy, mindig más-, vagy olyan kell ami még nincs. Többek között ez is inspirál. Tele vagyok ötletekkel és megvalósításra váró tervekkel.

A Budapest Fashion Night eseménye azért különleges, mert arra is lehetőséget ad, hogy a show végén a tervezőknek kialakított designer roomban a vendégek közelebbről is meg tudják nézni a bemutatott  termékeket.

A bemutató fél kilenckor kezdődött s már nagyon izgatott voltam. Ez az izgalom látszott kiülni lányom, Sára arcára is aki a művészeti menedzselésben segít nekem. Az ember úgy érzi, hogy a kezdés előtti fél óra már semmi és még mennyi mindennek el kell készülnie addig. Közben megérkeztek a vendégek és szépen teltházas show elébe néztünk. Ilyenkor már csak a kezdésre koncentráltunk, a külvilág kizárva. A bakstage-ben bekészítve ruha, táska, ékszer. Rajtra kész modellek és nagyon összeszokott csapat munka ami az egész rendezvény profizmusát igazolta. Fodrászok, sminkesek, modellek, öltöztetők összehangolt ritmusa.

Köszönöm Budapest Fashion Night !