EGYEDI DESIGNER BŐRTÁSKÁK ÉS KIEGÉSZÍTŐK - BE DIFFERENT: MERJ KITŰNNI!

BEMUTATKOZÁS

Be Different márka filozófiája:

Merj kitűnni!
Ne állj be az uniformizált sorba! A márka fókuszában azok a nemtől, kortól független individuumok állnak akik nem rejtik véka alá a véleményüket. Szeretik a luxust, függetlenek, extrovertáltak, a világ gyors változásaival együtt haladó egyének.

Szabó Éva vagyok. A Be Different Designer Leather Goods  márka tulajdonosa és tervezője. Az eddigi egész életemet végigkísérte a divatszakma. Már nagyon korán eldőlt, hogy ez lesz az utam, noha az útkeresés sokáig tartott, annyi minden érdekelt. A tanulmányok befejeztével a textilművészet után a bőrrel való ismerkedésem útján haladva kezdtem bőr táskákat tervezni. Az utazásaimból összegyűjtött vizuális élményekből nagyon sok inspirációt merítek, szinte kifogyhatatlanok… Szeretem a színeket a bőrt az anyag természetességét, tartósságát. A különböző textúrák összekapcsolódásából megszületett végeredményt.

Célom a formai és technológiai ritmus egyensúlyának összehangolása, ezek megnyilvánulása a tárgyaimon. Az eddigi és a jövőbeli alkotásaim is ezt az irányelvet követik. Törekvésem, hogy olyan innovatív tárgyakat hozzak létre amik a divat változásaival együtt rezgő, de abba nem beleolvadó ékkövei lehetnek.