The Spy Collection 2018-06-28 – Posted in: Blog

THE SPY COLLECTION

„A férfi üzleti társa”

Az alap koncepciót a Bauhaus, modern építészet, azon belül is a konstruktivizmus adta. A stílusra jellemző a különböző anyagok összedolgozása és a geometria hangsúlyos  megjelenítése.  A THE SPY férfi aktatáska kollekcióm ezt az irányt követi.

Azoknak az erős, individualista, törekvő, céltudatos férfiaknak készült, akik mindig, minden körülmények között látják a célt maguk előtt.

Blasius:

Tulajdonképpen az első lépést az aktatáska felé a párom inspirálta. Látva, hogy nincs kibékülve az addigi táskájával, elindította bennem a SPY ötletét. Mikor az első darab elkészült éppen karácsony közeledett és nagy meglepetés volt az extrém kék színű és szőrös betétes táska, amit a fa alá tettem.

Bobby, John Ross (Jockey):

Nos, a két úriember nevét nem kell magyaráznom. Bár, csak közvetve, de meghatározó karakterei voltak az életemnek. A híres sorozat a Dallas , amit heti egy alkalommal láthattunk, olyan tömeghipnózist indított el, hogy hatására kiürült az utca és nagyon sietett haza aznap mindenki, hogy láthassa a Ewing fiúk következő harcát.

Andrew:

Az András név a családunkban jó sok generációig megy vissza. Édesapámat is így hívták. A Testvérem is ezt a nevet kapta. Apukám hirtelen az angyalok közé költözött. Emlékeimben él a hangja és a huncut mosolya… nagyon hiányzik. Ez a kép jól tükrözi lazaságát, nem feltétlenül kell öltönyhöz a nyakkendő.  🙂